Om os

Handelsbetingelser

Dit køb på trydeandres.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes - læs mere om netop dem her.

Mandag - Fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag & Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket

Se vores butikker og åbningstider her

Klik for at gå til et afsnit

Dit køb på trydeandres.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes.
Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb på trydeandres.dk, som er ejet og drevet af Tryde Andrés ApS.

Klik og læs hvad vores dejlige kunder skriver om os på Trustpilot.

Generelle oplysninger

Tryde Andrés ApS af 1985
Kongensgade 20
5000 Odense C
Danmark
CVR 73676428
Tel: +45 40 22 53 40
online@trydeandres.dk


Priser

Alle priser på trydeandres.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Hvis der opstår åbenlyse prisfejl, og du rimeligvis burde have opdaget dette, og du køber varen til denne pris, vil vi foretage en konkret vurdering, om du var i god eller ond tro om prisfejlen. Hvis du vidste eller burde have vidst, at prisen på varen var fejlagtig, vil vi annullere din ordre og tilbageholde varen i medfør af aftalelovens § 32.

Aftaleindgåelse

Når du handler på trydeandres.dk, bliver der indgået en bindende aftale, når du har lagt ordren. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse. Det anbefales, at du tjekker bekræftelsen, om den stemmer overens med din bestilling med hensyn til antal, varetype, pris o. lign. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 

Alle købsaftaler indgås på dansk.

Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndtering af forsendelse og modtagelse af varer.
Vi ekspederer bestillingerne i den rækkefølge, som de kommer ind. Som udgangspunkt sendes bestilte varer som én forsendelse.
Dine varer leveres af valgte fragtudbyder til den adresse, som du har oplyst som leveringsadresse. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informeres du via SMS eller e-mail.
Når varen afsendes, modtager du en e-mail med din pakkes track & trace nummer, så du kan følge din forsendelse her. Du kan også se status på din bestilling ved at logge dig på dit kundelogin på sitet.

Fragt- og ekspeditionsgebyr

Gældende for Danmark: Alt handel er med gratis fragt, hvis købet er større end 500,- kr. Ordrer under 500,- kr. pålægges et fragtgebyr på 39,-. Returfragt koster 39,- hvis du bruger vores returlabel.
Vi sender med Postnord.
Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyr.

Forsendelser til udlandet koster fra kr. 97 pr. afsendelse. Vi sender til Storbritannien, Grønland, Holland, Luxembourg, Norge, Sverige, Tyskland og USA.

Bytteservice

Vi ombytter ikke online. Ønsker du en anden størrelse eller farve, skal du returnere din ordre og lægge en ny ordre på webshoppen. Du kan ombytte dine varer i vores fysiske butikker ved fremvisning af faktura eller bon. Varer købt som outlet-varer kan ikke byttes. Læs mere under returret / fortrydelse.

 

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på trydeandres.dk som forbruger.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives som mail eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os besked. Bliver din ordre sendt retur til os, fordi du ikke har hentet den, afholder du de direkte udgifter i forbindelse med returforsendelsen, som trækkes fra det samlede beløb, der returneres til dig.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet.

Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du få et tilgodebevis på samme værdi, som de bonuskroner, du har brugt. Hvis du har brugt andre betalingsmidler end bonuskroner på dit køb, modtager du tilgodebevis på beløbet af bonuskroner og det øvrige beløb sættes retur på benyttede betalingskort. Hvis tilgodebeviset skal sendes til dig koster det 39 DKK.

Returnering

Returnering koster 39 kr. ved at bruge vores fragtlabel. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Ved anvendelse af forudbetalt returlabel skal du sørge for at få en kvittering på posthuset, som dokumentation for en evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret som modtaget på vores adresse. Du bedes udfylde og vedlægge den returseddel, der fulgte med din ordre, når du sender varen retur. Har du mistet sedlen kan du downloade en ny her: Download returseddel.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du få et tilgodebevis på samme værdi, som de bonuskroner, du har brugt. Hvis du har brugt andre betalingsmidler end bonuskroner på dit køb, modtager du tilgodebevis på beløbet af bonuskroner og det øvrige beløb sættes retur på benyttede betalingskort. Hvis tilgodebeviset skal sendes til dig koster det 39 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værd, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Benytter du vores returlabel, trækker vi 39 kr fra det beløb, du skal have retur fra os.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Leveringsomkostninger refunderes kun ved returnering af hele ordren. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Tryde Andrés
Att.: Online
Kongensgade 20
5000 Odense C

Du er velkommen til at ombytte varen i en af vores butikker.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation og fejllevering

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal altid kunne fremvise din kvittering samt den pågældende vare, når du ønsker at reklamere. Har varen været taget i brug, skal den være nyvasket, når du kommer og reklamerer.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget står trydeandres.dk for dine rimelige fragtomkostninger. Finder vi, at reklamationen er berettiget, sender vi dig en returlabel, du kan benytte til at sende varen ind til os.

Varen sendes til: Se ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning, reparation eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.
I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står trydeandres.dk for dine rimelige fragtomkostninger.
Hvis du får brug for at sende varen retur og ikke længere er i besiddelse af forsendelsesdokumenterne, kan du printe en returseddel og vedlægge den forsendelsen.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Har du ikke benyttet vores returlabel, så husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Betaling

Du betaler dine indkøb på trydeandres.dk med et gyldigt betalingskort. Vi tager ikke kortgebyrer. Du kan anvende Dankort (intet gebyr), VISA/Dankort (intet gebyr), VISA, Eurocard og MasterCard. Alle kreditkortoplysninger er krypterede, og alle sikkerhedskrav er overholdt. Hverken Tryde Andrés eller tredjemand får kendskab til dine kreditkortoplysninger, da de overføres via en SSL-krypteret forbindelse (Secure Socket Layer). Pengene trækkes først, når pakken afsendes fra os. Ved evt. returnering af en vare tilbageføres købesummen for det returnerede til dit kort. 

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på din kort eller konto indtil:
1. Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2. Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Vi tager imod betalinger fra følgende udenlandske betalingskort:
VISA Electron
Mastercard
Maestrocard

Hvis du betaler med et MasterCard, Visa Electron eller et andet debet/kredit betalingskort (undtagen Dankort), reserveres beløbet på din konto i henhold til din aftale med din kortudbyder. Reservationen ophører og beløbet trækkes på din konto, når varen afsendes fra vores lager.
Hvis du fortryder din ordre inden varen er afsendt, giver vi meddelelse til din kortudbyder om samtidig at annullere reservationen af beløbet på din konto. Vi gør opmærksom på, at det er din kortudbyder, der herefter er ansvarlig for at annullere reservationen, og at beløbet kan være reserveret på din konto i en periode på løbende måned plus 30 dage, afhængigt af din aftale med kortudbyder – også selvom du har annulleret din ordre hos os.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du få et tilgodebevis på samme værdi, som de bonuskroner, du har brugt. Hvis du har brugt andre betalingsmidler end bonuskroner på dit køb, modtager du tilgodebevis på beløbet af bonuskroner og det øvrige beløb sættes retur på benyttede betalingskort. Hvis tilgodebeviset skal sendes til dig koster det 39 DKK.

Klageadgang

Hvis du vil klage ove3r dit køb, skal du rette henvendelse til Mogens Andrés på info@andres.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Nævnenes Hus (naevneneshus.dk)

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:

http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
trydeandres.dk
Kongensgade 20
5000 Odense C
E-mail: online@trydeandres.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-03-2024