Om os

Lær os at kende

Velkommen til Tryde Andrés. Vi er glade for dit besøg, og håber vi både kan friste og inspirere dig. Vi står klar til hjælpe dig med dit næste outfit, så du kan blive klædt på fra top til tå i lækkert tøj og lingeri.

Leder du efter?

Vores historie

Tryde Andrés er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1934 og nu er overtaget af søstrene Charlotte og Pernille. Vi driver de 3 fysiske butikker og en online shop i fællesskab med vores ægtefæller Mogens og Ole. Vi har bragt masser af fornyelse ind i virksomheden, så den hele tiden udvikler sig i takt med de forandringer, der sker i modebranchen og på de sociale medier. Når du træder ind i en af butikkerne, bliver du derfor mødt af et inspirerende miljø og højt kvalificeret personale, der står klar til at hjælpe dig videre med dit køb. Det samme inspirende miljø møder dig også online på Instagram, Facebook og trydeandres.dk. Vi brænder for mode og lingeri, men i høj grad også for vores butikker. Vi gør meget ud af at vælge de helt rigtige mærker, så de passer til det vi, selv anser for god stil, men også hvad vi ved, vores kunder kan lide.

Vores Værdier

Tryde Andrés samler både på loyale medarbejdere og loyale kunder. Det betyder meget, at vores personale har lyst til at blive hos os. Både fordi de selv føler sig som en del af Tryde Andrés, men også så vores kunder møder de samme medarbejdere, når de besøger os. Vi brænder for god kundeservice. Som kunde skal du føle dig godt behandlet uanset, om du handler i de fysiske butikker eller online. Vi vil derfor gå langt for at give dig en god købsoplevelse, så du altid føler dig i gode hænder hos Tryde Andrés. Vi glæder os over, at du har valgt at besøge os, og vi håber, du også får lyst til at blive en del af Tryde Andrés inspirerende univers.

MED VARME HILSNER

Pernille og Charlotte

Find os her